Stuc & Klusbedrijf K.J.

Cementdek

Cementdekvloeren zijn afwerkvloeren van zand welke zijn gebonden door cement, waarbij de mortel moet worden verdicht en vlak/glad gestreken. De spaanbare zand-cementspecie is stevig van samenstelling en vloeit niet.
Naderhand kan iedere gewenste vloerafwerking worden aangebracht zoals vloerbedekking of tegels.
Middels een vloerenpomp en slangen brengt Stuc & Klusbedrijf K.J. het materiaal op iedere gewenste plaats en werken de vloer vlak af. Al dan niet verdicht met een vlindermachine.


Cementdekvloeren worden zowel in de woningbouw als utiliteitsbouw toegepast. Cementdekvloeren zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie doordat cementgebonden materialen niet vochtgevoelig zijn en er uitstekend met verschillende hoogtes gewerkt kan worden.

Ook aan wensen als vloerverwarming of geluidsisolatie kan prima worden voldaan. Het is geen probleem om een cementgebonden dekvloer zwevend te leggen, en door krimpwapening op te nemen, wordt het risico van scheurvorming beperkt.

Gratis offerte:

U kunt Stuc& klusbedrijf K.J. bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte welke natuurlijk kosteloos wordt gemaakt. Wij komen graag de situatie ter plekke bekijken om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden.

Stuc & klusbedrijf K.J.

Aak 38

9981 EL Uithuizen

GSM 0614 480 814


NAM SCHADE


Disciplines

Stuc & Klusbedrijf K.J. gsm 0614 480 814

stucenklusbedrijfkj@ziggo.nl

Copyright © 2014. All Rights Reserved.