Stuc & Klusbedrijf K.J.

Kitwerk van Stuc & Klusbedrijf K.J.!

Stuc & Klusbedrijf K.J. is ook gespecialiseerd in het aanbrengen van voegafdichtingen. Zowel de particulier als de zakelijke klant is voor vakmanschap bij ons aan het juiste adres!

Kwaliteit tegen een aantrekkelijk tariefDe werkprocessen bij Stuc & Klusbedrijf K.J. zijn erop gericht dat de kwaliteit van het eindproduct geborgd is. Dit houdt in dat elk project een eigen benadering krijgt. Opdrachtgevers worden tijdig ingelicht en betrokken bij de keuze van de juiste voegafdichting. Regelmatig worden door ons uitgevoerde projecten geevalueerd met de opdrachtgever zodat er continu geleerd wordt van afgeronde werkzaamheden en toekomstige hierop kunnen worden afgestemd.

Stuc & Klusbedrijf K.J. is zich bewust van de huidige crisis en de bijkomende bezuinigingen waarmee de klant vandaag de dag meer dan ooit te maken krijgt. Door de markt scherp in de gaten te houden, kunnen wij onze prijzen ook scherp houden!

 

Gratis offerte:

U kunt Stuc& klusbedrijf K.J. bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte welke natuurlijk kosteloos wordt gemaakt. Wij komen graag de situatie ter plekke bekijken om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden.

Stuc & klusbedrijf K.J.

Aak 38

9981 EL Uithuizen

GSM 0614 480 814


NAM SCHADE


Disciplines

Stuc & Klusbedrijf K.J. gsm 0614 480 814

stucenklusbedrijfkj@ziggo.nl

Copyright © 2014. All Rights Reserved.