Stuc & Klusbedrijf K.J.

Toiletten

Het verbouwen, renoveren of nieuw realiseren van een toilet is geen eenvoudige klus. 

Het is dan ook niet aan te raden dit zelf te proberen. Bij Stuc & klusbedrijf K.J. zijn wij onder andere gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met toiletten. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

- Renovatie van een bestaand toilet / toiletruimte
- Plaatsen van een nieuwe wc
- Aanpassen van uw huidige toilet
- Leveren van toiletten, wasbakken en ander sanitair
- Leveren en plaatsen van nieuwe tegels
- Realiseren van een toiletruimte op een nieuwe plaats in uw huis of bedrijf

     

  Voor                                         Naar

De juiste kennis:

Door onder andere jarenlange ervaring hebben wij veel specialisme in huis, Stuc & Klusbedrijf K.J. kan op adviseren over zowel de keuze van uw sanitair en tegels alsmede in de inrichting van uw toilet. Wij geven uw graag advies en denken mee over de mogelijkheden.

De juiste spullen:

Stuc & Klusbedrijf K.J. is aangesloten bij diverse groothandels met ieder hun eigen showroom. Wij maken gebruik van A-merk sanitair en installatie materiaal zodat U voorzien van zeer hoge kwaliteit. Ook met onze duurzame en moderne gereedschappen lopen wij een stapje voorop. Dit heeft als voordeel dat wij snel en efficiënt leidingwerk zoals waterleidingen en rioolafvoer kunnen aanpassen.

Service en garantie:

Bij Stuc & Klusbedrijf K.J. krijgt U de juiste service en een goede garantie. Mogen wij het sanitair van bijvoorbeeld uw nieuwe toilet of badkamer leveren, dan geven wij hierop natuurlijk volledige garantie. Levert U het sanitair zelf, dan ligt de garantie bij de leverancier. Mocht en na een aantal maanden nog een probleem ontstaan met het geleverde sanitair of de installatie dan lossen wij dit netjes en zonder kosten op.

Gratis offerte:

U kunt Stuc& klusbedrijf K.J. bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte welke natuurlijk kosteloos wordt gemaakt. Wij komen graag de situatie ter plekke bekijken om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden.


Stuc & klusbedrijf K.J.

Aak 38

9981 EL Uithuizen

GSM 0614 480 814


NAM SCHADE


Disciplines

Stuc & Klusbedrijf K.J. gsm 0614 480 814

stucenklusbedrijfkj@ziggo.nl

Copyright © 2014. All Rights Reserved.