Stuc & Klusbedrijf K.J.

Gevelwerk

Ervaren door het verleden, doch dynamisch in het heden!

Kiest u voor Stuc & klusbedrijf K.J., dan kiest u voor de ervaring met veel vakkennis. Maar wat nog belangrijker is dat u kiest voor mensen met passie voor het vak. Door de vakkennis en technische mogelijkheden op één lijn te brengen, kunnen we als team direct oplossingsgericht samenwerken. Een open, transparante communicatie verhoogt de efficiëntie en de kwaliteit van projecten en u weet vooraf waarom we het doen en wat we gaan doen.

Stuc & klusbedrijf K.J. is bekend en ervaren met de nieuwste technieken en zijn daarbij ook constant op zoek naar de nieuwste technologieën en producten, omdat we altijd mee voorop willen lopen in de stand der techniek.

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals vooraf is afgesproken.
Want bij Stuc & klusbedrijf K.J. geldt: afspraak is afspraak en als we iets doen, dan doen we het goed! Kwetsbaar opstellen, door u als klant te onderleggen in ons vakgebied, dus controleerbaar in de uitvoering. Bij ons heeft elke klant het recht om vooraf te weten wat en waarom er iets gebeurt met zijn of haar kostbaar bezit. 

 


We nemen graag het onderhoud voor onze rekening !

Bij het onderhouden van gevels spelen verschillende zaken een belangrijke rol, zoals de steensoort, de soort vervuiling, de hoeveelheid vervuiling, de conditie van het voegwerk, de soort voeg en de lokale wetgeving omtrent gevelonderhoud. Kortom: elke buitengevel is weer anders en vereist een eigen aanpak voor wat betreft onderhoud. Als specialist in gevelonderhoud geven wij dan ook graag advies bij het opstellen van het meerjarig onderhoudsplan. Stuc & klusbedrijf K.J. beheerst alle reinigingstechnieken waardoor voor elke buitengevel een passende oplossing aangeboden kan worden:
Zandstralen, Micronevel/Stoomwash, Stoomcleaning en Chemische reiniging. Uiteraard is er voor elke buitengevel een gepaste oplossing en kan Stuc & klusbedrijf K.J. na een korte uitwisseling van informatie, u adviseren welke basistechniek toepasbaar is op uw object. Stuc & klusbedrijf K.J. reinigt op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze uw gevel. Hierbij gebruiken wij uiteraard de modernste technieken en onze jarenlange ervaring.

Gratis offerte:

U kunt Stuc& klusbedrijf K.J. bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte welke natuurlijk kosteloos wordt gemaakt. Wij komen graag de situatie ter plekke bekijken om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden.

Stuc & klusbedrijf K.J.

Aak 38

9981 EL Uithuizen

GSM 0614 480 814


NAM SCHADE


Disciplines

Stuc & Klusbedrijf K.J. gsm 0614 480 814

stucenklusbedrijfkj@ziggo.nl

Copyright © 2014. All Rights Reserved.