Stuc & Klusbedrijf K.J.

Herstelwerkzaamheden daken

Stuc& klusbedrijf K.J. het vertrouwde adres voor deskundig onderhoud, inspectie of reparatie aan uw schoorsteen, dak, dakgoot of dakkapel.

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.:

  • Dakreparatie, dakrenovatie van zowel pannendaken als bitumen dakbedekking
  • Repareren of vernieuwen van uw dakgoot of dakkapel
  • Inspectie van daken en schoorstenen
  • Aanleggen, repareren of renoveren van rookkanalen
  • Reparatie, renovatie of vernieuwen van schoorstenen

Een daklekkage of problemen met uw schoorsteen zijn heel vervelend en wilt u het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. 

Nokreparatie

Doordat de nok van een pannendak wordt afgesmeerd met cement zal deze na verloop van tijd uitharden en dus kunnen scheuren of barsten. Bij eventuele NAM schade kunnen wij dit repareren met Flexim, een dak mortel die zeer elastisch is (en blijft) en zodoende de bewegingen van het dak kan opvangen. Ondanks deze flexibiliteit bezit Flexim een enorme kleefkracht die alle dakvorsten die sinds 1985 met dit product zijn geplaatst zitten nog steeds waar ze moeten zitten.

Laboratiumtesten hebben aangetoond dat de trekkrachten van deze dakmortel maar liefst 2000M/m2 bedraagt. Dat zijn goede eigenschappen die zelfs bij extreme weersomstandigheden niet in het gedrang komen!Gratis offerte:

U kunt Stuc& klusbedrijf K.J. bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte welke natuurlijk kosteloos wordt gemaakt. Wij komen graag de situatie ter plekke bekijken om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden.


Stuc & klusbedrijf K.J.

Aak 38

9981 EL Uithuizen

GSM 0614 480 814


NAM SCHADE


Disciplines

Stuc & Klusbedrijf K.J. gsm 0614 480 814

stucenklusbedrijfkj@ziggo.nl

Copyright © 2014. All Rights Reserved.