Stuc & Klusbedrijf K.J.

Constructief en esthetisch herstel binnenmuren

Scheuren in muren zijn natuurlijk erg vervelend en voor u vaak zorgwekkend. Gelukkig zijn scheuren in muren voor ons als ervaren stucadoor geen vreemd verschijnsel. Dankzij onze ervaring kunnen wij deze scheuren in stucwerk op meerdere manieren verhelpen. Soms door ze te dichten, soms door de muur te herstellen en soms door zelfs de muur gedeeltelijk af te breken en opnieuw op te bouwen.


Met onze hulp hoeft u niet bang te zijn voor vervelende consequenties. Wij hebben alles in stucwerk al eens gezien en hoe zorgwekkend de situatie ook op u overkomt, wij draaien onze hand er nooit voor om.

Het constateren van scheuren in muren

Heeft u te kampen met scheuren in muren en wilt u dit permanent hebben opgelost? Neem dan contact met ons op. Samen met u gaan wij kijken hoe deze in muren zijn ontstaan en wat er gedaan dient te worden om de muren te herstellen. Belangrijk hierbij is dat ze zo worden hersteld dat deze permanent wegblijven.


Stucwerk repareren

Als allround stucadoor doet Stuc& klusbedrijf K.J.  meer dan alleen zorgen voor een nieuwe muur of een nieuw plafond. Wij zijn namelijk ook een uitstekende partij om reparaties uit te voeren. Onze ervaring en kundigheid komen daarbij van pas.

Het herstellen van schade aan stucwerk door Stuc& klusbedrijf K.J.  verzekert u van het beste resultaat en geeft uw muur of plafond weer een fraai aanzien.

Gratis offerte:

U kunt Stuc& klusbedrijf K.J. bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte welke natuurlijk kosteloos wordt gemaakt. Wij komen graag de situatie ter plekke bekijken om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden.


Stuc & klusbedrijf K.J.

Aak 38

9981 EL Uithuizen

GSM 0614 480 814


NAM SCHADE


Disciplines

Stuc & Klusbedrijf K.J. gsm 0614 480 814

stucenklusbedrijfkj@ziggo.nl

Copyright © 2014. All Rights Reserved.