Stuc & Klusbedrijf K.J.

Stuc & Klusbedrijf K.J. herstelt al uw NAM Schade

Schadeherstel aardbeving

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) wint aardgas in het noorden van Nederland. Door gaswinning kunnen aardbevingen ontstaan en deze kunnen leiden tot grote en kleine gebouwschade. Is er sprake van schade bij uw woning? Stuc & Klusbedrijf K.J. weet daar wel raad mee.  

Schadevergoeding bij schade na aardbeving

Wanneer er na een aardbeving door gaswinning schade is veroorzaakt aan uw huis, kunt u deze schade claimen bij de NAM. Via de website van de NAM kunt u een schadeformulier invullen. Vervolgens komt er een onafhankelijke deskundige bij u langs om de schade te beoordelen. Deze bepaalt ook hoeveel het kost om de schade te herstellen. Vervolgens kunt u Stuc & Klusbedrijf K.J. inschakelen om de schade aan uw woning op vakkundige wijze te laten herstellen.

Stuc & Klusbedrijf K.J. verhelpt de schade

Als Stuc & Klusbedrijf kunnen wij passende herstelwerkzaamheden uitvoeren op traditionele en moderne wijze. Stuc & Klusbedrijf K.J beschikt over een aantal specialismen waardoor we alle werkzaamheden met kwaliteit uitvoeren. Tegen een gunstige prijs, voeren wij opdrachten voor schadeherstel uit voor particulieren en bedrijven.

Stuc & klusbedrijf K.J.

Aak 38

9981 EL Uithuizen

GSM 0614 480 814


NAM SCHADE


Disciplines

Stuc & Klusbedrijf K.J. gsm 0614 480 814

stucenklusbedrijfkj@ziggo.nl

Copyright © 2014. All Rights Reserved.